ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Σ.Ε.Κ. ΘΗΒΑΣ

Βράβευση των τελειόφοιτων μαθητών ηλεκτρολογίας.

Το ΔΣ του Σ.Ε.Η. Θήβας σε συνεργασία με τον διευθυντή του Σ.Ε.Κ. Θήβας κο. Θεόδωρο Θεοδώρου βράβευσε για πρώτη φορά τους τελειόφοιτους του τμήματος Ηλεκτρολογίας.

Πιο συγκεκριμένα, την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2012, ο αντιπρόεδρος του συνδέσμου κος. Χρήστος Ρετέλας και ο γεν. γραμματέας κος. Ιωάννης Μπάρκας επισκέφθηκαν τους μαθητές της 3ης τάξης και αφού τους ενημέρωσαν σχετικά με τη νέα Υπεύθυνη Δήλωση Εγκαταστάτη και τις γενικότερες νομοθετικές αλλαγές που αφορούν το επάγγελμα, δώρισαν σε κάθε έναν το νέο βιβλίο του Γιώργου Σαρρή με τίτλο "Έλεγχοι και Επανέλεγχοι Κτιριακών Ηλεκτρικών Εγκαταστάσεων: Με βάση τη νέα Υπεύθυνη Δήλωση Αδειούχου Ηλεκτρολόγου Εγκαταστάτη". Επίσης, τόνισαν πως ο Σύνδεσμος θα είναι πάντα στη διάθεση τους σε οτιδήποτε χρειαστούν στην μετέπειτα πορεία τους ως ηλεκτρολόγοι.

Η πρωτοβουλία αυτή του συνδέσμου έχει σκοπό να προσφέρει στους νέους συναδέλφους που θα εισέλθουν στη αγορά το κατάλληλο συμβουλευτικό έργο, το οποίο σε συνδυασμό με την εκπαίδευση που έλαβαν θα τους οδηγήσει να γίνουν σωστοί επαγγελματίες, που θα παράγουν ποιοτικές και ασφαλείς ηλεκτρικές εγκαταστάσεις.

('Αρθρο δημοσιευμένο στην εφημερίδα '' Ο Εγκαταστάτης '').

  

 

 

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec