ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΗΣΗ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗΣ ΘΗΒΑΣ 2013 - "ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ " ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ

Κοινωνική προσφορά και ενημέρωση από τον ΣΕΗ Θήβας.

Ο Σύνδεσμος Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων Επαρχίας Θηβών ηλεκτροδότησε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τη μεγάλη ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης, που λειτούργησε από 23 έως 30 Αυγούστου. Η νέα κοινωνική προσφορά του συνδέσμου προς τους πολίτες της ευρύτερης περιοχής, συνδυάστηκε φέτος με μια οργανωμένη και απόλυτα επιτυχημένη "εκστρατεία" ενημέρωσης για την ασφάλεια των ηλεκτρικών εγκαταστάσεων.

Πέρα, λοιπόν, από την κοπιαστική και υπεύθυνη δουλειά που προσέφεραν αφιλοκερδώς τα μέλη του ΣΕΗ Θήβας για να ηλεκτροδοτηθεί το παζάρι, η διοίκησή του φρόντισε να εξασφαλίσει ένα χώρο σε νευραλγικό σημείο (σ.σ.:παραχωρήθηκε δωρεάν στο Σύνδεσμο από το μηχανικό κ. Νικόλαο Ζουλάμογλου), απ' όπου υπήρξε διαρκής ενημέρωση του πλήθους των διερχόμενων επισκεπτών σχετικά με τη σημασία που έχει για την ασφάλεια της ζωής και της περιουσίας τους μια σωστή και ποιοτική ηλεκτρική εγκατάσταση, έργο που μπορεί να εγγυηθεί πραγματικά μόνο ένας αδειούχος ηλεκτρολόγος.

 

Διανομή Δέκα Χιλιάδων Εντύπων

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι ο Σύνδεσμος, κατά τις επτά ημέρες που διήρκεσε το παζάρι διένειμε στο καταναλωτικό κοινό περίπου 10.000 ενημερωτικά έντυπα! Υπό τον τίτλο "Ενημέρωση για ασφαλείς και νόμιμες ηλεκτρικές εγκαταστάσεις", το ιδιαίτερα καλαίσθητο και περιεκτικό αυτό έντυπο που δημιούργησε η διοίκηση του ΣΕΗ Θήβας με την πολύτιμη βοήθεια του κ. Γιώργου Σαρρή και του ειδικού γραμματέα της ΠΟΣΕΗ κ. Παντελή Τσοκανή, περιλαμβάνει τους βασικούς κανόνες για μια σωστή ηλεκτρική εγκατάσταση, το νομοθετικό πλαίσιο για τους επανελέγχους, χρήσιμες συμβουλές για την ασφάλεια των καταναλωτών και φυσικά τους λόγους για τους οποίους πρέπει να αναθέτουν τις εγκαταστάσεις τους σε αδειούχους ηλεκτρολόγους.

(Άρθρο δημοσιευμένο στην εφημερίδα "Ο Εγκαταστάτης").

 

 

 

 

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec