ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΕΗ ΘΗΒΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΟΙΚΗΜΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΑμεΑ ''ΟΙ ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ''

Στις 19/11/2013 ο σύνδεσμός μας έλαβε μια επιστολή από το σύλλογο γονέων και κηδεμόνων Ατόμων και Παιδιών ΑμεΑ <<Οι Άγιοι Ανάργυροι>> Επαρχίας Θήβας. Η επιστολή αφορούσε την κατασκευή και λειτουργία ενός Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης και Υποστηριζόμενης Διαβίωσης των ΑμεΑ ανεξαρτήτως ηλικίας και θέσεως.

      Η Υποστηριζόμενη Διαβίωση είναι σπιτάκια αποτελούμενα από 4-5 αυτόνομα δωμάτια με κοινό καθιστικό και κουζίνα που θα αποτελούν χώρους μόνιμης κατοικίας των ΑμεΑ που αδυνατούν να βιώσουν μόνα τους, χωρίς την κατάλληλη υποστήριξη από το άμεσο οικογενειακό τους περιβάλλον.

      Για τον σκοπό αυτό ζητήθηκε από το σύνδεσμο εργοληπτών ηλεκτρολόγων επαρχίας Θηβών να συμβάλουν στο έργο κατασκευάζοντας την ηλεκτρολογική εγκατάσταση του κτιρίου. Το ΔΣ και τα μέλη του ΣΕΗ Θήβας αποφάσισαν ομόφωνα να είναι αρωγοί σ’ αυτή την προσπάθεια και η ανταπόκριση από τα μέλη ήταν μεγάλη. Εργάστηκαν εθελοντικά σε καθημερινή βάση για την περάτωση του έργου σε σύντομο χρονικό διάστημα, θέτοντας έτσι τις βάσεις για ένα καλύτερο μέλλον αυτών των παιδιών.

 

 

   

 

 

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec