ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΣΤΟ Ε.Κ. ΘΗΒΑΣ - ΜΑΪΟΣ 2014

Βράβευση των τελειόφοιτων μαθητών ηλεκτρολογίας του Ε.Κ. Θήβας.

     Το νέο ΔΣ του Σ.Ε.Η. Θήβας σε συνεργασία με τον διευθυντή του Ε.Κ. Θήβας κο. Θεοδώρου Θεόδωρο βράβευσε για ακόμη μια φορά τους τελειόφοιτους του τμήματος Ηλεκτρολογίας.

     Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 15 Μαΐου 2014, ο πρόεδρος του συνδέσμου κος. Φίλης Θεοφάνης και ο αντιπρόεδρος κος. Μπάρκας Ιωάννης επισκέφθηκαν τους μαθητές της 3ης τάξης και έκαναν μαζί τους μια εποικοδομητική συζήτηση.

     Το θέμα που μονοπώλησε το ενδιαφέρον ήταν ο επανέλεγχος των εγκαταστάσεων με τον κύριο Φίλη να τονίζει πως το βασικό στοιχείο του είναι η ασφάλεια των καταναλωτών. Συγκεκριμένα ανέφερε ότι οι ηλεκτρολόγοι θα πρέπει  να προσφέρουν με τη δουλειά τους Ασφάλεια και Ποιότητα και να πορευτούν με γνώμονά τους αυτό. Τα παιδιά εξέφρασαν τις απορίες τους και ο πρόεδρος και αντιπρόεδρος μετά χαράς απάντησαν σε όλα τα ερωτήματά τους.

      Στο τέλος της συνάντησης, οι εκπρόσωποι του ΔΣ μοίρασαν στα παιδιά βεβαιώσεις παρακολούθησης σεμιναρίων από σεμινάρια σχεδιαστικών προγραμμάτων που είχε διοργανώσει ο σύνδεσμος στο γραφείο του.

     Επίσης, δώρισαν το καθιερωμένο πια βιβλίο ηλεκτρολογίας στους μαθητές, για τους ελέγχους και επανελέγχους  σύμφωνα με το νέο πρότυπο HD384 και τόνισαν για  άλλη μια φορά ότι ο σύνδεσμος θα είναι πάντα στη διάθεσή τους σε οτιδήποτε χρειαστούν και στην μετέπειτα πορεία τους ως ηλεκτρολόγοι.

    

  

 

                 

Get more Joomla!® Templates and Joomla!® Forms From Crosstec