Επίσκεψη -παρουσίαση στο εργαστήριο δοκιμών υψηλής τάσης της ΕΛΕΜΚΟ στη Θήβα

be7685026070406a215779b242f1aa2e_L

Στις 8/4/2017 το Σ.Ε.Η Σάμου σε συνεργασία με το Σ.Ε.Η Χίου πραγματοποίησαν επίσκεψη -παρουσίαση στο εργαστήριο δοκιμών υψηλής τάσης της ΕΛΕΜΚΟ στη Θήβα. Έγινε μια εξαιρετική παρουσίαση πάνω σε διάφορα θέματα που αφορούν την γήρανση και την απόκριση των υλικών, όταν αυτά δεχθούν πλήγμα απο κρουστικές τάσεις, υπερτασεις, την μέτρηση γείωσης ,όπου έγινε κατανοητός ο τρόπος με τον οποίο ένας ηλεκτρολόγος μετράει μια γείωση και τι πρέπει να κατασκευάζει για να ανταποκρίνεται πραγματικά όταν χρειαστεί να λειτουργήσει.

Ήταν μια 5ωρη παρουσίαση πολυ ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική.

Στην συνέχεια και αφού τελείωσε η παρουσίαση η εταιρεία πρόσφερε γεύμα σε όλους τους καλεσμένους, το οποίο δεν άργησε να εξελιχθεί σε γλέντι, με άφθονο φαγητό και σαμιώτικο κρασί. Σε όλα τα στελέχη της εταιρείας προσφέρθηκε σαμιώτικο κρασι, προσφορά του Σ.Ε.Η Σάμου.

Το Δ.Σ του Σ.Ε.Η Σάμου θα ήθελε να ευχαριστήσει την εταιρεία ΕΛΕΜΚΟ για την άριστη φιλοξενία που μας παρείχε στην όμορφη Θήβα, καθώς και όλα τα στελέχη της για τον προσωπικό τους χρόνο, τον οποίο αφιέρωσαν για να είναι μαζί μας. Ιδιαιτέρως, τον κ.Νίκο Κόκκινο που χωρίς την δική του καθοριστική βοήθεια δεν θα ήταν δυνατόν να πραγματοποιηθεί αυτή η πολύ σημαντική για μας επίσκεψη. Επίσης, τον κ.Γιώργο Λαμνατο, που ανέλαβε απο την αρχη την ολη διοργάνωση.

Τέλος, τον πρόεδρο του Σ.Ε.Η Θήβας κ.Φάνη Φίλη και τον προεδρο του Πανελληνιου Συνδεσμου Μανώλη Καυκαλα που κατά την διάρκεια της παραμονής μας, ήταν συνεχώς δίπλα μας.

Share on facebook
Share on twitter
Share on whatsapp
Share on email